gsuHer bireyin toplumda eşit haklara sahip olması gerektiği görüşünü benimseyen ve bu doğrultuda insan haklarına yönelik toplumdaki engelleri, kalıcı çözümlerle kaldırmayı amaçlayan Engelleri Kaldır Hareketi, Galatasaray Üniversitesi İşletme Kulübü tarafından düzenlenen, EN 2009 Ödül Töreninde, Galatasaray Üniversitesi öğrencileri tarafından “En iyi sosyal sorumluluk projesi” seçildi.

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen EN 2009 Ödül Töreni 9 Mart 2010 Salı akşamı Galatasaray Üniversitesi Aydın Doğan Oditoryumu’nda gerçekleşti. Ayça Tekindor’un sunuculuğunu üstlendiği, Emre Altuğ’un şarkılarıyla renk kattığı, Haldun Dormen, Hıncal Uluç, Burcu Esmersoy, gibi ünlü isimlerim katılımıyla gerçekleştirilen gecede, 30 ayrı kategoride dağıtılan ödüller sahiplerini buldu.

Galatasaray Üniversitesi İşletme Kulübünün, geleneksel hale getirdiği EN ödül törenlerinin dördüncüsünde, Bengü En iyi kadın pop sanatçısı, Kenan Doğulu En iyi erkek pop sanatçısı, BKM oyuncularından Büşra Pekin En iyi kadın tiyatro oyuncusu, Demet Evgar En iyi kadın dizi ve sinema oyuncusu, ödülünü alırken Engelleri Kaldır Hareketi “En iyi sosyal sorumluluk projesi” ödülüne layık görüldü.

“Engelleri Kaldır Hareketi kimsenin değil sahiplenen herkesindir” sloganıyla yolumuza devam ederken, Engelleri Kaldır Hareketi’ni sahiplenen Galatasaray Üniversitesi öğrencilerine teşekkür ederiz.