Forum 2009Her bireyin toplumda eşit haklara sahip olması gerektiği görüşünü benimseyen ve bu doğrultuda insan haklarına yönelik, toplumdaki engelleri kalıcı çözümlerle kaldırmayı amaçlayan Engelleri Kaldır Hareketi; yürütülen farkındalık kampanyalarında etkinlik kazanmak üzere, farklı bilgi ve tecrübelerle bir araya geleceği MediaCat Marketing Forum 2009’a katılıyor.

1993 yılında kurulan MedyaCat, bir dergi olarak yola çıkıp bugün çeşitli uzmanlık dergileriyle, kitaplarıyla, konferanslarıyla, workshop’larıyla, yarışmalarıyla ve diğer faaliyetleriyle, pazarlama ve pazarlama iletişimi alanlarında çok önemli bir platformuna dönüşmüştür.

MediaCat tarafından yılda bir kez düzenlenen ve Türkiye’nin en büyük pazarlama iletişimi buluşmalarından biri olan MediaCat Marketing Forum, yedinci yılında bir kez daha 19 Kasım 2009 tarihinde gerçekleşerek Türkiye ve dünyadan birçok önemli ismi bir araya getiriyor. Pazarlama dünyasının en önemli bilgi paylaşım ortamlarından biri olarak kabul edilen etkinlikte “Yeni nesil yaratıcılık” konusu işlenecek.

Konferans hakkında detaylı bilgi için http://www.mci.com.tr/konferanslar/konferanslar.aspx?id=8